Lets glow in the dark.

Inbetween Days festen hos Oscar var sjukt kul..!! Mycket folk, mycket fylla (jag bad till porslinsguden minst 2 ggr den natten) och en värdig grand finalé för mig! Nu är det bara död och misär kvar (dvs packa ner lägenheten i lådor), och jag kommer bara ha sjukt tråkigt tills jag ska åka på torsdag.. får se om det här blir mitt sista blogginlägg innan jag vaknar upp på andra sidan jorden, if so, see you on the other side.

Tills dess, lite bilder, och ett kort ihopklipp av film. Enjoy!

Jag, Olof och Jonas sågs på String en snabbis på eftermiddagen för lite fika.



Olof var mycket stilig i sin tomedräkt som han kom in med! (syns dock inte på bilden)



fotokrig.



Jag och Jonas gick till Oscar tidigt för att hjälpa till med förberedelserna.



Jonas gjorde en fin Space Invader av post-it lapparna



Oscar gjorde fina uv-gardiner.



post-it-Tetris på dörren :D LIIIINEPIEEEECEEEE.



Vi gjorde även en Final Fantasy kaktus som fick bli exit sign på entredörren.




och en make-out spegel. Hoppas den användes. Jag kom aldrig ur "dimman" :D Har så grova minnesluckor den kvällen..




Alexandra



Daniel var fin i sina prickar!



och såhär såg min sminkning ut. Rätt OK tyckte jag!


Jonas var cute i sin sminkning.



Han var dock usel på att ta skarpa kort. Min vän, du är ett ägg.



Alexandra, Karin och Hanne sitter här och ser alldeles fina ut.




Olof kom som en ninja-insekt. Alltid så ambitiös :D Hanne bytte smink från fantomen till Braveheart.







Joakim Svärling dök förbi som jag sminkade!


och TEITUR! Vilket var helt sjukt oväntat.. inte träffat honom på 4 år sen han flyttade till Japan! Grymt kul att ses!





videoklipp. Se den på vimeo om ni vill ha den i högre upplösning:




inbetween days from Tony Holmsten on Vimeo.

 

Signing off. Sjukt kul och jag hoppas Oscar kör en sån fest igen.. nästa år, när jag är tillbaka!

 

puuusss.


4tim.

Oh toi, tu es aléatoire.

Livet tar verkligen tag i dig och kastar omkring dig åt vilket håll den vill... det är lika bra att sluta streta emot och föras med.

Det blir oftast till det bättre.

Fest imorgon. Let this be a good one, chaps.


Mörkret.

Alltid närvarande.



The only thing that matters, is what tomorrow brings.

Försöker få mig själv till att börja packa ner saker i lägenheten i lådor.. har lyckats med en låda, men sen tog orken slut.. uusch. Jag är inte den som brukar skjuta fram på mina problem, men.. bajsbajs.

Slå in julklappar måste man göra också. ÅÅÅh. Jakk vill ju bara knarkka.

Jag har träffat alldeles för många fina människor på sistone, det är såklart att det ska hända när man ska åka iväg... Jag ber om ursäkt till alla, men.. jag kommer tillbaka! Glöm inte bort mig.

Ångesten - my lifelong companion.



Hard Times

Bilder och filmklipp från "förfesten".  Det var grymt! Ses på lördag, då blir det den riktiga festen!! Jag hoppas alla bjuder mig på en öl eller drink, för det är min sista fest innan jag drar, och jag ska bli så j-ä-hä-ä-vla full.

först lite egobild. mina skeletthandskar lyste inte i UV-ljuset :(







kung johan blir sminkad.



drinkarna som lyste av tonicen var ju hur ball som helst..











johan ser freaky ut i bakgrunden här..








bästa smink under kvällen går till: Oscar!!




Nikita som Tron:





Elinor's var riktigt häftig också. Evil alien.




Den här killen var roligast på festen.. :)







awesome.



Kelly som ninja turtle!!!!





Godnatt! See you next week.



och ett litet ihopklipp av det lilla jag filmade.. ska försöka filma mer nästa gång..


Hard times from Tony Holmsten on Vimeo.


min jacka luktar äventyr

händelserik helg!

first off, jävlar vad det har snöat..


Men dagen efter, då vart det bannemej fint, och jag tog mig in till staden för att ha möte med Visual Arts med Martin för att diskutera ett eventuellt stort jobb som var påväg in..passande nog nu när jag ska åka utomlands (inte).




Sen tjongade jag vidare till Rigoletto för att möta upp med Kenneth & Peter för att se Avatar. Den var riktigt bra faktiskt, jag hade väldigt låga förväntningar, men det var mycket mycket underhållande! Rekommenderar den.
Här är Kenneth och ser jävligt ball ut i sina 3D glasögon som han har över sina vanliga glasögon.


Sen åkte jag hem en snabbis för att ta på mig en ful tjocktröja för det var kallt, och för att jag ville se lite ful ut.



Åkte in till stan igen för att träffa Mamma, Lillebror och Syster för att fira syrrans födelsedag, vi gick till en japansk restaurang för att äta lite sukiyaki och sånt. Hamnade bredvid den största idiot till pappa jag träffat i mitt 26-åriga liv, jag tror aldrig jag har velat slå ner någon så mycket som då. Men förutom det var kvällen trevlig, gick vidare med syrran till en bar sen också för att dricka lite öl, men det blev inte så långvarigt, åkte hem sen, och var mest arg fortfarande på idioten (jag är långsint).

lillebror


mamsen



Syrris







eh... meat is murder?!


fina syster




Och den här fina mannen i 45-50+ försökte ragga på henne, men resulterade i ultimate fail. Det failade efter 2 sekunder när han introducerade sig på engelska och trodde inte vi pratade svenska :D


Nåväl. På lördagen så mötte jag upp Olof på blå lotus och fikade. Vi pratade och pratade och pratade, mest om tjejer tror jag.. Ahh. Samtalsämnet som aldrig dör ut. Och lite om vilka kläder vi skulle ha på oss på Oscar's fest.



det är fint på blå lotus. men jag gillar inte alls deras varma mackor. :(



morotskaka, om nomnom.. (olof åt upp halva min)





Gick runt lite i butiker för att leta kläder, men drog hem till Olof sen, där vi åt lite mat, och kollade på disney-kortisar. (ni vet de där gamla med pluto, långben, kalle anka). Laaambert, the sheepish lion Laaambert. Vi fick iaf tips om en svartklubb som skulle ha partaj på kvällen, och där även Radiodept skulle spela, så det var ju ett givet val.


mysigt hos olof.



på klubben.. där de varken tog leg, eller brydde sig nämnvärt om någonting, som rökförbud :D





förband.. vet inte vilka de var. Lät bra iaf.





Spelade in en massa film på Radiodept men jag har inte orkat klippa ihop något. Ljudet var dock helt sjukt dåligt.. de ursäktade sig lite för att hela spelningen blev ett soundcheck. De spelade bara 4 låtar, och sen sa de typ "ehh.. förlåt.. ehrm. Tack. Hejdå" och gick :) Vi dansade en stund på stället, men danssuget var för stort för det där lilla stället så vi drog vidare till Strand där vi svettades loss på golvet tills 3, där jag även blev misstagen för en tjej, och någon försökte ragga på mig. Lallens. Gick hem till Olof sen och sov där. Fast innan vi la oss skrev Olof dagbok med teckenspråk.

Har ni sett något mer fridfullt?



Snöade som tusan ute, så det blev en lugn fin morgon med lite brunchfrukost ,och så såg vi på filmen "500 days with summers". Riktigt fin!



Jag åkte in till stan sen för att handla lite julklappar, och sen förbi Oscar för att pröva UV-sminkningen som vi ska ha på hans fest. Det kommer bli grymt festligt!





Vad vill den där japanen egentligen?!



Det var svårt att få någon bra bild i UV-ljuset...



Haha, men Oscar blev bra..



Det var ganska svårt att sminka sig då UV-sminket var ganska pudrigt, och inte ville fastna så lätt . Det kändes lite som att måla med whiteboard-kritor. Men det kommer nog bli grymt!!! Får se om jag kommer köra med blixtidéen. UVsminkningen funkar bäst när man gör som Oscar och sminkar stora partier, och inte kör så mkt med linjer och sånt.



Spelade lite assasins creed 2 sen.. Ebba slank förbi en snabbis också.






phewwwwwwwwwww. många bilder.. örk. blogg.se är så jävla segt. Bajs bajs hörni.


Din mamma sa det

Jag svängde förbi Carlings idag och impulsshoppade ett linne & en skinnjacka som det var 50% rabatt på..
Tyvärr visade det sig att skinnjackan var liiite väl stor under armarna.. som 90% av alla skinnjackor.. och kavajer också är för den delen. Det är bara tjejkavajer & jackor som passar på mig. Men eftersom den var på rea, så gick den inte att byta ut, aja. Den ser ju inte så tokig ut, och jag behöver ändå en bra varm skinnjacka, så jag slipper ha på mig min rock varje gång..Jag enjoyade förövrigt vår nysnöade stad väldigt mycket idag, det var mysigt att gå runt.. TILLS BLÅSTEN KOM. Fi-e-fan.

Väntar på att thomas ska komma förbi, så vi kan spela Mario, och så ska jag laga lite mat sen.. KANSKE KOMMER ETT RECEPT PÅ DET OXÅ ? OCH BILDER? :O:O gnägg.


Linnet var fint!



Hade man jackan öppen så såg det dock bara bra ut om man kavlade upp ärmarna lite 80s 'beat it' style.



fast stängd funkade oxå.. om man inte stängde jackan helt. och satte på sig en emomössa.





min vän, min goda herre

Idag har jag suttit hela dagen med att spela in refrängen på vår nya låt.. vilket resulterade i några timmars arbeten, och som i sin tur resulterade i att jag tog bort allting jag gjort för det dög inte. A good day's work.



Så kom snön. Och jävlar vad snö!! Det är inte fusksnö heller utan det verkar hålla i sig.. gick ut och gjorde en kramsnö-test och den var perfekt. Synd att jag inte hade någon att kasta den på. Jag kramade på den i säkert 15min.


Jag har iaf två vänner som alltid håller mig sällskap, i vått och torrt.



Mandarin + choklad, går ovanligt jävla bra ihop. Fast jag hatar choklad som har smak av annat än just choklad. Typ "Apelsin-Choklad" blä!



Jag var ambitiös idag och prövade ett nytt recept från Jamie till middagen. Pasta med ruccola,ansjovis, chili, citron och parmesan. Det blev fantastiskt gott. Jag älskar recept som har strippat ner allt till dom simplaste av råvaror, och så blir det ändå så jävla bra. Hata ambitiösa recept!
Det här var bara hacka 1 vitlök, hacka 1 torkad chili, riva citronskalet från citronen. 4msk olivolja i stekpanna, häll i vitlök, chili och 4-5st ansjovisfiléer, fräs en kort stund, i med citronskalet & saften från citronen, i med 2 nävar ruccola, rör runt en kort stund, ta bort från värmen. Pastan som kokat klart slänger du ihop med såsen, rör runt. Salta, peppra. Sen parmesan & en näve ruccola till on the top, när du slevat över maten på tallricken. Bon apetiiiiit!




Jag köpte en Paradis-chokladbox efter att ha ätit upp alla de goda bitarna från Alladin-asken :((




Because I want you too

Fall into you is all I seem todo
Stumble into you is all I seem todo
Tear us in two, is all its gonna do.




a heart that hurts is a heart that works.

fika. tech noir. bilder. film.


mötte upp jonas på medis


Där vi gick till cafe Chutney, nåt jeffla veggoställe, där Jonas matade upp rejält med gryta, hela buken full. Jag bantar så jag drack bara Chai-te.



Petter var också där men drack 13%ig öl istället, för att vara lite extra cool.



Alkoholsuget ökade efter Petters öl så vi drog till en bar på götgatsbacken.. och fan i helvette vad det började snöa



Träffade Kenneth och Victor där också. Det blev en 108kr drink för mig. Voj voj. Men den var god.




Vi tog och käkade lite snabbt på ett grekiskt ställe och sen mellanlandade jag och Jonas hemma hos Oscar



Men något konstigt hände med Jonas under kvällen. Han fick ett väldigt konstigt flin.



och jag försökte le med ögonen som Tyra Banks säger att man ska göra.



och ett litet kort ihopklipp från Tech Noir. Jag lyckades "tyvärr" inte filma när Lucia-tåget började klä av sig nakna.


nu ska jag iväg och fika. igen.

without you i'm nothing

.


I didn't think you would pull a stunt like that

2 och en halv vecka kvar, and counting.

Ångest över biljäveln som jag inte blir av med.
Funderar på att köpa en begagnad ipod nano, bara för att ha någon musik på planet, kommer dö annars.. fan att min iphone blev stulen. Dagarna går verkligen fort nu..  har lite panikstress att hinna träffa alla och säga hejdå innan jag drar. Sitter uppe sent på nätterna och målar. Ändå gött. Idag mår jag förhållandevis bra.

Agendan idag: fika med Jonas, Petter och Victor, och sedan kanske utgång ikväll. Grejt!
Ska träffa jonas om en timme, mitt tåg går om 40 min och jag har inte duschat? Nu kör vi!

Var hemma hos morsan igår och åt lite julmat.. lite bilder på det..och på deras sjukt söta hund "rambo".  gaahhh jag dör. Litet sött videoklipp på denna också. :)

Köpte en hel alladinask.. till mig själv. nom nom. Så jävla gott. Förutom dom äckliga bitarna. Vem äter dem??



Lillebror sitter här och har tagit över som familjens tonåriga datornörd efter att jag flyttade ut. längre hår än mig har han också. Typiskt lillebröder.





mamma kan det här med att kniva grisar.



Och världens sötaste hund!



so cute!!! *__*


Här attackerar den kameran :)


bajsbajs.

We've come to a point when there's no point.

Jag har sovit 2 dagar i min säng utan lakan. Why? För att jag har varit för lat för att sätta på nya lakan. Det ser ut som misär här hemma, men jag orkar inte fixa något. Ikväll kommer Johan förbi och vi ska fixa det sista på våran nästa nya svenska monsterhitlåt. Om min huvudvärk kunde gå över.. imorgon ska jag hem till mamma och äta julmat, det ska bli.. sjukt gott!!


Spenderade gårdagen med att mest stirra in i datorskärmen, men mötte senare upp Olof , och vi gick hem till hans morsas lägenhet, där vi även skulle möta upp Alexandra.


Hä blev lite mat.


hä blev lite snack om raggningstekniker, snygghetsnivåer, ex, och drinkar. Olof var fin i sin mössa.



Alexandra var fin i sin dress



Och Olof igen. I sitt fina skägg. (Jag hoppas du får tillbaka din telefon som du tappade!!!)



We went in here. Någon höll en mistel ovanför mig på dansgolvet vilket gjorde att en puss landades. Vad fint.



All good things come in three.


Och jag såg ut som jag mådde dagen efter... = skit.

It ends here. I wont stop this fall.

Saker och ting ändras snabbt.

Nu vill jag faktiskt bara åka, och lämna allt, allt, allt. Döda alla kontakter, bränna alla broar, bli eremit i en betongdjungel med 35 miljoner invånare som inte vet vem jag är. Ja. Förutom Kristofer då. Hej Kristofer!

Skönt.


Imorgon blir det dans & dricka tills jag spyr innanmäte och blod. Kanske.

Kvällens temamusik kommer från Meleeh:


the day is cold and long...

Hur kan något som jag längtat efter att få göra i så många år, samtidigt få mig att må så dåligt? Kanske för att jag behöver trygghet mer än någonsin nu. Who knows. Maybe Jesus.

Fuck.


Sov alldeles för länge på lördagen iaf, då jag blev väckt av min gamla arbetskamrat Jakob och blev påmind om att jag faktiskt skulle träffa honom..
Eftersom jag redan var en halvtimme sen så blev det till att rusha in till stan.. börjar bli en dålig vana det här. Väl där så gick vi till ett cafe bredvid dramaten som var rätt soft, med hutlösa priser dock.. mm nypressad apelsinjuice, 38kr.
Aja. här kommer lite bilder.


Jakob.


Satt och pratade skit om jobb, arbetskamrater, spel, tjejer och lite till. Ringde Kenneth sen och ja, beslutade oss för att gå vidare till nästa café och köra en till fika..! Lika bra. Det blev alltså totalt en fika från kl halv två till ungefär sex på kvällen. Woot. Arbetslös!








Kvällen avslutades med:




what a great day to spend indoors...

Började dagen med att väckas av ett SMS, där David sa att vi snart skulle ses för att luncha.. :D Slängde på mig kläder och drog till gamla stan.

Riktigt härligt väder var det. Blå himmel, sol och riktigt sådär vinter-kyligt, fast inte på ett jobbigt sätt.


världens lyckligaste spelutvecklare på besök i gamla stan!!!


Oscar kom förbi också! och vi åt en braklunch.. för 95kr :O :O Men det var trevligt att ses och prata! Saknar nog DICE tiden lite ändå.


Åkte hem sen.. klockan var väl typ..3 på eftermiddagen och solen var redan påväg ner.. suck.


Gjorde mig iordning för att åka hem till Thomas, för lite mat , vin och tvspel.



Joar kom förbi också, och Thomas försökte göra Mojito drinkar.. det slutade med.. en grönsakssoppa?!


Spelade IceHockey på NES :D Skitkul. Bästa förfestspelet.. WTF @ att man styr målvakten hela tiden, och får inte välja att styra den .. :D


Thomas vann ishockeyn, men han hade ju förstås övat innan..


Men det slutliga mandomstestet gjordes i Track n Field II, i armbrytnings-grenen där jag vann.. :D


Och såklart, en toalettbild till.


Sen drog vi ut och tog några öl, och slank förbi Babasonic, som det var sjukt lång kö till. Och jag är således ganska bakis idag. I'm getting too old for this! Här är några videoklipp från kvällen:


You are such a shei

Jag gick upp klockan halv nio idag! Det är fan rekord.. på flera månader.. Kan jämföras med att jag gick upp klockan två dagen innan.. Men det känns bra att gå upp tidigt, ska fortsätta med det.

Började dagen med att skrapa ihop så mycket pengar jag kunde.. Nä men det var min och Moa's gemensamma ap-kassa som vi kallade den.. vi hade fått några träapor av min släkt i Thailand, som man kunde stoppa pengar i , och så hade vi gjort det under 2-3 års tid, så det blev ju en hel del pengar, som vi tänkte att vi skulle sätta sprätt på nu..



Gick till bankens mynt-automat och växlade in dem, fan varför känner man sig som en luffare för när man gör sånt :D Som när man pantar burkar. Sen hittade jag en mustig resväska som det var rea på .. en sån kunde man inte tacka nej till, så nu är man ju nästan res-duglig! Vårdguiden på golvet tyckte vi var tjocka förövrigt.



Träffade Moa och åkte in till biograf Saga..


För att se en film som visade sig vara sjukt seg och tråkig, det hände absolut ingenting. Det var "Julia&Juliett" Trodde den skulle vara en sån där bra mat-film, som "Kärlek på menyn" som vi båda gillar. Vi blev iaf sjukt hungriga av filmen..


Så vi smet in på Orkidé thairestaurangen och tryckte i oss några liter thaimat.








Nu blir det avsnitt 3 av Dexter, säsong 4!! Bästa serien ever.

RSS 2.0