glöm inte att hjärtat måste slå

It's that time again.
SO, vad har hänt hittills..
Jag ska flytta om typ 15 dagar till en ny lägenhet! Jag stod helt enkelt inte ut med att betala massa pengar och inte vara nöjd. Den ligger i Koenji (inte alltför långt bort härifrån där jag bor nu), och som påståendevis ska vara en väldigt trevlig ort. Ska finnas massa fina 2nd handaffärer, cafén och barer. Tydligen punkens födelseort här i Tokyo.
Det är samma pris på den lägenheten, men den här är på 4e våningen (fin utsikt), mera ljus in i lägenheten, och täckning på mobilen. Samt 2 gaskokplattor!! woho! haha. Här i japan är det mest vanligt att man bara har 1 kokplatta i små ettor. Jag kommer sakna gå-runt-i-byn-RPG musiken som spelas i högtalarna som är uppsatta lite varstans här dock.. hoppas de kör samma grej i Koenji! :D
Så de blir nog bra..sen ska jag nog inte flytta mer..fyfan, så jobbigt! Jag vill kunna köpa lite saker till lägenheten, lampor, riskokare, köksgrejjer osv.. har inte velat göra det, eftersom jag vetat att jag ska flytta.
Annars har det mest varit plugg faktiskt.. plugg plugg plugg...o hängt med kompisar, prövat nya restauranger, skrattat åt konstiga japaner... Och skrattat åt det dåliga vädret i Sverige. Här börjar det bli vår, 16-17grader nu senaste dagarna och sol, så härligt! Mitt humör är verkligen så beroende av vädret. Nu har man fått en smak hur en vinter faktiskt kan vara.. SOLIG, och snöfri..
Men snart har vi vårt vårlov som varar i 2 veckor. Det ska bli otroligt härligt.. ladda batterierna lite. Och ha picknick under blommande körsbärsträd! Det är helt sjukt hur fort tiden går. Jag har redan varit här i 2 månader, det är bara 10 månader kvar. Men jag lär mig mycket japanska, så det är ju bra..I guess.
Jag önskar bara jag hade MER tid.. jag vill göra så mycket. There's no tiiiime.. Speciellt nu när jag frilansjobbar en hel del. Det blir att man kommer hem, pluggar i 3 timmar, jobbar i 4timmar, och sen sover. Blaerk. Kommer nog inte ta mer jobb efter nästa är klar.
Närmast på schemat står iaf att pröva sverige-restaurangen "Lilla Dalarna" i Roppongi, gå på katt-cafe, och se om man kan komma in på baren i Roppongi som är helt inredd som en bar i Dragon Quest IX (spel).
Här kommer en sjuhelvettes massa bilder iaf.
Charlotte ,Adam och Jacobo på nudelbar i Takadanobaba.
Åkte till IKEA med Adam och käkade köttbullar :D och SEMLA!! Fan vad god den var! Jag saknar svensk mat :O
Sweet swedish cookie dreams:D
Rummet.
Klassisk japanbild.
Shibuya, Hachiko crossing.
Gick till Beat Cafe en fredagskväll, träffade 2 svenskar där. Gick till baren bredvid, träffade 7 andra svenskar. What the hell.
en av Sandras klasskompisar fyllde år, så vi gick till en bar i Shinookubo (koreatown) där vi drack och åt koreanskt. Billigt som tusan. Vi gick på Karaoke sen, men det urartade tyvärr i bråk, tårar och skrik mellan två koreaner. Härligt!
Vem kunde tro att vi skulle stöta på Quentin Tarantino på baren i Tokyo!?
Johannes.
Johannes var lite söt när han bestämt sa att han skulle ha en "liten rund" som han kallade den koreanska spriten, innan vi skulle gå hem och sova.. Johannes sov väldigt sött sen hemma. Han snarkade så mycket att jag fick stoppa in öronproppar haha
Shinjuku.
till och med elledningarna ser ut att komma från någon animé *__*
Jag älskar den här bilden :) Jag, Jacobo och Minji gick och åt koreanskt (som följde av karaoke såklart). i Korea så gick Minji tydligen på karaoke 5 dagar i veckan... :O
Var i shinookubo igen med Sandra och Kohei, + kompisar till dem båda som hade en blinddate med varandra..:D Det var lite roligt och gulligt. Undrar om det är vanligt här med blinddates... i Sverige känns det som om att det skulle vara värsta konstiga grejen. Jag prövade även att äta gristarmar på stället. Det... var.. skumt.
Blinddate-paret :)
Öl, mat och tvspel hemma hos Thomas "Dallas Green" Lilja en fredagskväll.
Hängde med Laios en lördag i Shinjuku och hjälpte honom att hitta vinyl-skivor som han skulle ge i present till sin fru. Det var helt fantastiska små nördbutiker vi hittade. Ett ställe kan inte ha varit större än 10kvadrat, så satt det typ någon skäggig hippie-eremit bakom en kateder, och det enda som fanns i butiken var Beatles-vinylskivor. Butiken låg djupt djupt inne i en byggnad.. jag fattar inte hur någon kan hitta dit, utan att veta att stället finns... Ja vi hittade ju dit iofs..
I love Tokyo
I den här butiken hittade vi massa gamla svenska artister på vinyl, sugoi. Dyrt som faen vare oxå.
Lechi (Leshi? Leslie? vet inte hur hans namn stavas), aja nån korean från klassen iaf. ;D
Såhär såg jacob's pappa ut på 70talet tydligen.. min kamera kan se tillbaka i tiden...
Var helt fantastiskt väder denna dag.. 17 grader plus, blå himmel och sol. Påväg till skolan.
Hans ansiktsuttryck ser ut som om någon just petat honom i röven.. det här var iallafall från Izakayan där ölen kostade 5kr styck.. helt cp! Något erbjudande som bara gäller fram till slutet av mars. Den låg ju i ett trevligt område iaf "blowjob alley". Vi lyckades samla ihop ett sjukt långt svenskt lämmeltåg iaf..Kändes konstigt när det nästan var mer svenskar på tåget än japaner..
Idag ska jag försöka lägga mig före klockan 5....
Jag har klippt mig, men det syns inte så mycket, eftersom jag mest bara klippte allt lite kortare. Men men.

Det är viktigt.

Var längesen det var videobloggat, så här kommer lite klipp:

Untitled from Tony Holmsten on Vimeo.

Min lägenhet är kanske inte det mest optimala.. Men jag har iaf en stylinghörna. Det är viktigt.
En matchande handduk mot kopparna..
Och en smutsig spegel som jag kan ta konstiga foton i med en iphone. Det är viktigt.
Prov imorgon. Jag måste klippa mig snart. Endless Ocean 2 på Wii äger. Godnatt!

Woe is me, woe is you

Nu har jag äntligen flyttat in i min egna lägenhet... dock så är inte allt bra... jag har knappt någon mottagning på mobilen och det är väldigt dåligt med ljusinsläpp..så det känns som det är konstant molnigt, eller kväll utomhus. Så man blir lite smådepp här inne.. på kvällarna äre okej..för då ere ju mörkt ute. Men.. mja. Vet inte vad jag ska göra riktigt. Det kostar en del pengar att flytta till något nytt... Men man måste ju trivas. Och känna att man får valuta för pengarna, betalar ju en hel del... Får känna efter helt enkelt.. har ju bara bott här i en vecka.

Men på förra guesthouset så var t ex allt bra, förutom att det var så jävla lyhört att jag kunde höra grannen fisa. Här är det dödstyst.. Men att inte kunna ringa ett samtal i sitt hem suger rätt hårt.
Idag har jag.. gjort av med massor av pengar...4500 kr för att vara exakt. Köpte en ny TV, på hela 20 tum! Men den är lagom för den här lilla lägenheten, och vill jag flytta, så är den enkel att bära med. Bra bild iaf. Och så köpte jag en SNES tillsammans med Megaman X2, Street Fighter Turbo och Donkey Kong 3. Dock så krånglar SNES:en en del, så ska åka in imörra o se om jag kan få en ny.. Så nu e jag fattig som fasen ;O
Meeeeen, det går ganska bra i skolan, har fått bra resultat på proven.. dock så verkar nästa prov bli helvetet på jorden så jag måste plugga som ett as imorgon...
klockan är 4:47 på morgonen och jag och Kristoffer sitter och försöker nöta igenom Megaman, och här kommer lite bilder, jorå jorå.
Här är mitt "alien registration card" eller gaijincard.. det är något som alla utlänningar måste skaffa om de ska bo här en längre tid. nigger-id!
Rullbands-sushi. en klassiker! den här var inte så bra dock..
Man tillhör inte det japanska samhället om man inte har fått använda sig av ninja-masken.
På billig-izakayan once again! Vi var t om så fräcka att vi stal det andra bordets ölbägare när de hade gått...
Åkte till Ginza där de hade stängt av huvudgatan för biltrafik, nice!!
Tog mig in till Apple's mac-butik..
Alltid lika flashig..
Det snöade i Tokyo en natt. O jeklar vad det snöade på bara några timmar! Japanerna blev nog lite flabbergasted, då det inte händer så ofta här..
Happ såhär ser mitt rum ut.. minus nya lakan, och minus omöbleringen.
Riho fyllde år och fick lite tårta av klassen! Fick oxå reda på att alla kineser firar sin födelsedag på nyår..
Jacobo och Minji.. jag lollade högt när jag upptäckte efteråt att Lechi ville vara med på ett hörn i bakgrunden oxå.
Det här är en av våra lärare, Hosakawa.. hon lyssnar bara på heavy metal, och älskar Slipknot :D Ganska svårt o se när man tittar på henne..
Cybertown...
Vi gick för o se Avatar.. blev 2a gången för mig. Den var lika bra den här gången! Och ehh... vi upptäckte något helt sjukt bisarrt.. bakom oss satt ett par, och tjejen hade en stor brun papperspåse på huvudet. Vi fattade ingenting. Såg ut som han försökte prata med henne.. först tänkte vi att det var någon bisarr fetisch.. för papperspåsen var så jävla stor, hon såg ut som pyramidheadguy i silenthill2. Men så kom det lite personal till dem o frågade wtf is up.. och jag vet inte. Hon verkade avsvimmad, och fick bäras ut. Riktigt weird vare.
Här kommer lite random iphonebilder, som körts igenom iphone-appen hipstamatic! (lite lomocamera style)
Laios + nudlar
Laios + SNES
Ahh.. men det var väl allt.. nu ska jag nog sova snart... klockan är ju faktiskt halvsex.
Joråsattehgodnatt.

RSS 2.0